Ryan Giggs

Gigs: Nisam u svađi sa Mojsom

Fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs rekao je danas za britanske medije da ne postoji nikakav sukob između njega i trenera Dejvida Mojsa, i demantovao navode da će on biti novi menadzer ekipe od sledeće sezone. 
-Imamo dobar odnos. Nemam nikakav problem sa trenerom. Očigledno je da se svašta priča, ali zaista ne znam odakle dolaze te informacije – rekao je Gigs. 
Gigs je rekao da nije igrao često u poslednje vreme, ali da je bez obzira na tu činjenicu uvek spreman da pomogne svojim saigračima I pruži svoj maksimum. 
-Svaki igrač želi da igra što više, da igra svaku utakmicu, ali to je nemoguće. Poslednji put kada sam igrao, bio je to ujedno i prvi put u poslednjih šest-sedam nedelja, ali to ne znači da treba da budem uvređen zbog toga. Moje je da izađem na teren i dam sve od sebe – dodao je Gigs. 
Fudbaler Mančestera rekao je i da će njegova ekipa pružiti maksimum protiv Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i da veruje u pobedu, iako je Bajern favorit. 
-Bajern je fantastičan, jak tim. Oni su verovatno favoriti u očima većine ljudi, ali mi smo Mančester junajted, igramo na Old Trafordu, ovo je četvrtfinale, i mi verujemo da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Biće teško, to je sigurno, ali uvek je tako u završnici LŠ – rekao je Gigs 
Prvi duel četvrtfinala Lige šampiona između ove dve ekipe na programu je sutra od 20:45, a revanš ih očekuje 9. aprila u Minhenu.

Povezana vest:  Navijači Mančester junajteda: Ronaldo, vrati se kući