Andres Iniesta Barcelona

Inijesta: Možemo do pobede u Madridu

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da veruje u pobedu svog tima u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona koju njegova ekipa igra naredne nedelje u Madridu protiv Atletika. 
-Niko od nas ne sumnja da možemo da pobedimo u Madridu. Nemamo ni nedoumica kada je reč o našem načinu igre. Sve je sada otvoreno. Mi ćemo otputovati u Madrid po pobedu koja bi nam donela plasman u polufinale. Znamo da će biti tesko, ali verujemo u uspeh – reko je Inijesta, a prenose britanski mediji. 
Inijesta je pohvalio i svog saigrača Neimara, rekavši da je on fudbaler koji jednim potezom može da promeni ceo tok utakmice.
-Mi smo oduševljeni njegovim sinoćnim golom, i nadamo se da će on biti presudan za prolazak u narednu rundu. Neimar ima veliki talenat, veliko znanje. On jednim potezom može da promeni razvoj situacije na terenu – dodao je fudbaler Katalonaca. 
Barselona je sinoć igrala nerešeno sa Atletiko Madridom 1:1, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a revanš ih očekuje za sedam dana na „Visente Kalderonu“ u Madridu.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati i tabela trecheg kola Bundes lige