dodic

Dodić: Protiv Novog Pazara bez kalkulacija

Trener Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da će njegov tim u subotu protiv Novog Pazara igrati bez kalkulacija, u najjačem sastavu, uprkos tome što ih očekuje revanš meč polufinala Kupa protiv OFK Beograda.
Jagodinci, koji brane trofej u Kupu, u prvom polufinalnom duelu slavili su na Karaburmi sa 2:1 i na korak su do još jednog plasmana u finale.
-Očekuje nas još jedan derbi, ovog puta protiv Novog Pazara, koji pred svojim navijačima ne zna za poraz – rekao je Dodić na redovnoj konferenciji za medije.
On je dodao da se raduje odlasku u Novi Pazar, čiji je trener bio dva puta tokom karijere.
-Najveći kvalitet Novog Pazara je njihova kolektivna igra i podrška sa tribina. Očekujem fantaštičnu atmosferu, jer su navijači Novog Pazara privrženi svom klubu, nemaju mržnju prema rivalu i znaju da nagrade protivnika kad odigra dobro i kvalitetno. Očekujem da se i mi predstavimo u najboljem svetlu i rezultat neće izostati – naveo je Dodić i podsetio da zbog žutih kartona neće igrati Damjanović i Mihajlović.
Najbolji strelac Jagodinaca Aleksandar Pešić ocenio je da njegov tim „čeka teška utakmica i kvalitetan protvnik“.
-Ipak, mislim da uz našu dobru igru, onakvu kakvu smo prikazali protiv OFK Beograda i Čukaričkog, možemo da osvojimo tri bod i u Novom Pazaru – rekao je Pešić.
Utakmica 22. kola Superlige između Novog Pazara i Jagodine igra se u subotu od 15.30 sati.

Povezana vest:  Ronaldo: Brazil može do titule na sledećem Mundijalu