Steven Gerrard

Džerard: Pobeda protiv Sitija nije dovoljna za titulu

Fudbaler Liverpula Stiven Džerard rekao je danas za Skaj sports da veruje da eventualna pobeda protiv Mančester sitija u narednom kolu engleske Premijer lige neće biti dovoljna za osvajanje titule šampiona. 
-Kada bi nam rekli, pobedite Siti i titula je vaša, mi bismo to prihvatili. Ali, mislim da to nije dovoljno. Sve što nam pobeda u tom meču može sa sigurnošću doneti su tri boda, a ne titula, jer nas posle toga očkuju još četiri važne utakmice – rekao je Džerard. 
Džerard je rekao da je zadatak njega i njegovih saigrača da u narednim utakmicama ostanu fokusirani i predani ukoliko žele titulu. 
-Moramo da ostanemo smireni i fokusirani. Očekuje nas još dosta važnih utakmica, a naš zadatak je da svaki put kada izađemo na teren pružimo svoj maksimum, do poslednjeg grama snage – rekao je Džerard.
Liverpul je trenutno lider u engleskoj Premijer ligi sa 74 boda, što je dva više od Čelsija i četiri više od Mančester sitija koji ujedno ima i dve utakmice manje od prvoplasirane ekipe. Utakmica između Liverpula i Mančester sitija igraće se 13. Aprila na „Enfildu“. 

Povezana vest:  Viljareal želi Prosinečkog za trenera?!