partizan tuga

Pavlović: Dva teška poraza, ali glava gore

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je, posle večerašnjeg poraza od Crvene zvezde u domaćem šampionatu, da je njegova ekipa pretrpela dva neuspeha, ali da ne sme da klone duhom. 
-Ovo su sad već dva uzastopna teška poraza, ali glava gore. Ako klonemo duhom, možemo da igramo samo sve gore i gore. Duga je sezona, idemo na titulu – rekao je Pavlović novinarima posle meča. 
Partizan je na poluvremenu imao 15 poena prednosti, ali je na kraju izgubio 72:75. Oba večerašnja rivala ispala su prošle nedelje u polufinalu završnog turnira Jadranske lige. Zvezda je izgubila od Cibone, iako je regularni deo takmičenja završila na prvom mestu. 
-Dobro smo počeli utakmicu, ali ne znam iz kog razloga smo stali u trećoj i četvrtoj četvrtini. Svaka čast Zvezdi, borila se do samog kraja i pobedila – kazao je Pavlović. 
Davis Bertans je kazao da je Zvezda sa mnogo većom energijom odigrala drugo poluvreme. 
-Vodili smo 15 razlike na poluvremenu, oni su to uspeli da stignu i da se približe na pet. Utakmica je posle toga bila otvorena i Zvezda je pobedila. Jednostavno krenula je sa mnogo većom energijom u drugom poluvremenu. Ovo je poraz ko poraz, moramo da se koncentrišemo na sledeću utakmicu i pobedimo – naveo je Bertans. 
U narednom, šestom kolu Superlige Srbije, Partizan gostuje FMP-u, dok Zvezda dočekuje Crnokosu. 

Povezana vest:  Košarkaši Zvezde lako i ubedljivo do pobede nad Solnokom