vujosevic derbi-februar

Vujošević: Zadovoljan sam pristupom

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je zadovoljan pristupom svojih igrača na meču sa Borcem u devetom kolu Superlige Srbije. 
-Podelili smo minutažu. Zadovoljan sam pristupom igrača koje treniram. Bilo je poteza vrednih dolaska. Osvojili smo još dva boda. Momci su pokazali predanost i dokazali da profesionalizam nema veze s parama koje ne primaju – rekao je Vujošević novinarima u Hali Pionir. 
Partizan je večeras u Beogradu sa 85:59 savlada Borac iz Čačka u devetom kolu Superlige Srbije. Bogdan Bogdanović nastupio je na ovom meču sa bandažom na ruci, a Vujošević je rekao da je to preventivno i dodao da „ne bi igrao da je bilo šta ozbiljnije“. 
Meč u Hali Pionir je gledalo oko 500 ljudi, a trener crno-belih im je posebno zahvalio rekavši da je „potrebna velika doza ljubavi da se dođe po ovom kijametu“. 
Vujošević se pohvalno izrazio o Čačanima i dodao da je to dobra ekipa, koja u teškim uslovima održava košarku u tom gradu s velikom tradicijom. Trener Borca Raško Bojić kazao je da njegov tim nije imao snage da se suprotstavi šampionu Srbije. 
-Bilo je teško da se odgovori na agresivnu i čvrstu odbranu Partizana. Oni su podigli formu, imali su 20 skokova više od nas. Mi ćemo se koncentrisati na utakmicu koja sledi i one s klubovima iz lige Srbije, kao i one u Čačku. Stalo nam je da zbog naših navijača imamo što bolji skor, a svaka pobeda za nas je kapitalna – kazao je Bojić. 

Povezana vest:  Nike i Kobe Bryant lansiraju novu patiku ZOOM KOBE VI inspirisanu crnom mambom