dule vujosevic par csk (2)

Vujošević: Pokazali smo individualni i timski kvalitet

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle ubedljive pobede nad ekipom Crnokose da su crno-beli pokazali individualni i timski kvalitet.
Partizan je večeras u Kosjeriću slavio rezultatom 95:61. u 10. kolu Superlige Srbije, prvom posle ukidanja vanredne situacije u zemlji zbog katastrofalnih poplava.
-Tokom prve četvrtine osetilo se da smo malo ispali iz takmičarskog ritma, praktično 14 dana bez utakmice. Dozvolili smo ekipi Crnokose da postigne 29 poena, međutim, reakcija naših igrača, i to veoma kvalitetna, usledila je odmah u drugom periodu. U nastavku, ekipa je jednostavno pokazala sav svoj individualni i timski kvalitet – izjavio je Vujošević za klupski sajt.
Trener Partizana smatra jako bitnim što je ekipa uspela da na kvalitetan način rasporedi minutažu, s obzirom da je u narednom periodu čeka žestok ritam odigravanja utakmica, svaka dva dana. 
-Od velikog značaja je bilo da se ekipa sačuva od dodatnog trošenja energije i, ne daj Bože, neke povrede. Bilo je mnogo dobrih stvari na večera?njoj utakmici, odigrali smo veliki broj kontranapada, na čemu insistiramo i čime se bavimo sa aspekta ubrzanja igre. Okrećemo se narednom protivniku, u četvrtak nas očekuje susret sa ekipom Metalca i sve misli usmeravamo ka njima – zaključio je Vujošević.
Partizan je u Kosjeriću zabeležio devetu pobedu u Superligi, uz jedan poraz.

Povezana vest:  NBA rezultati, četvrtak 17. decembar