dule vujosevic i ekipa

Vujošević: Videćemo kako će ekipa reagovati na ovaj ritam

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da ne zna kako će ekipa reagovati na ubrzani ritam takmičenja u Superligi Srbije i igranje utakmica sa samo danom pauze između dva kola.
-Utakmice se ređaju kao na traci, a za sve nas to je jedno novo iskustvo. Pre svega veoma je značajno kako će ekipa da reaguje na takav ritam odigravanja mečeva. Dan koji nam ostaje između utakmica, nastojimo da iskoristimo da se što bolje upoznamo sa narednim protivnikom i da se pripremimo za meč koji nas čeka – rekao je Vujošević za klupski sajt.
On je dodao da naredni protivnik crno-belih, ekipa Metalca, poseduje zavidan nivo iskustva i pozvao svoje igrače na oprez.
-Mislim da je ekipa selektirana za mnogo ozbiljniji rezultat nego što su to pokazali u toku ove sezone pa samim tim i u Superligi. Ali kao što je i svaki od timova u pojedinim fazama takmičenja imao svoje probleme, tako i njih nisu zaobišli, već su morali u hodu da ih premoste. U prvom susretu ove sezone pokazali smo da imamo pravi odgovor na njihov način igre i sasvim je normalno da na domaćem terenu očekujemo da prikažemo jednu dobru partiju i zabeležimo pobedu – zaključio je Vujošević.
Utakmica protiv Metlaca na programu je sutra od 17 sati u Hali sportova na Novom Beogradu.
Košarkaški klub Partizan podržao je akciju prikupljanja pomoći ugroženima u poplavama. Pojedinačne karte za ulazak u halu neće biti u prodaji, već će ulaznica za meč biti SMS poruka na broj 1003 sa sadržinom: Partizan NIS – Metalac. Biće otvorena dva ulaza, a posle ulaska u dvoranu vlasnici godišnjih karata će biti usmereni ka svojim sektorima.

Povezana vest:  Crvena zvezda dočekuje Bosnu