radonjic arena

Radonjić: Protiv Partizana povratak na pobednički kolosek

Trener košarkašsa Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da crveno-beli u derbi protiv Partizana ulaze pod velikim pritiskom posle dva vezana poraza, od Mega Vizure i Radničkog, ali da se nada trijumfu i povratku na pobednički kolosek.
-Meč protiv Partizana donosi nam posebnu težinu, prethodne dve utakmice nismo odigrali kako je bilo potrebno, posebno u defanzivi. Neće biti lako, moramo da budemo kvalitetniji, nego u prethodnim mečevima, ukoliko mislimo da pobedimo – izjavio je Radonjić na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.
On je dodao da nije opterećen borbom za prvo mesto uoči plej-ofa, pošto u duelima večitih rivala prednost domaćeg terena do sada nije bila presudna.
-Derbi uvek nosi veliku borbu, a ulog je i prvo mesto uoči plej-ofa, iako prednost domaćeg terena ne znači toliko mnogo, bar tako je bilo do sada, a verujem da će ostati i do kraja sezone“ -naveo je Radonjić
Prema njegovim rečima Ivan Radenović biće spreman za duel sa crno-belima, iako se povredio protiv Kragujevčana.
-Svi ostali su spremni i zdravi, nadam se da će biti na potrebno nivou, kako bismo savladali Partizan. Pauza nam nije prijala jer je bila dugačka, pogotovo jer od početka sezone igramo na tri dana – zaključio je Radonjić.
Sportski direktor crveno-belih Davor Ristović izjavio je da uprava kluba čini sve da derbi prođe na najvišem mogućem nivou i da se ne ponove scene od pre dve godine sa finala plej-ofa.
Partizan vodi na tabeli sa skorom 10-1, dok Zvezda ima devet pobeda i dva poraza.
Ove sezone tri puta su se sastajali i sva t meča dobili su crveno-beli.
Duel 12. kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se sutra u Železniku od 20.15 sati.

Povezana vest:  NBA VESTI, Orlando će zadržati Redika