katic 11

Katić: Spremamo se za početak plej-ofa

Košarkaš Crvene zvezde Raško Katić izjavio je danas da će crveno-beli poslednje kolo Superlige Srbije protiv Metalca iskoristiti kao pripremu pred početak plej-ofa.
Zvezda se posle duže vremena vraća u dvoranu Pionir, ali će utakmicu protiv Valjevaca odigrati pred praznim tribinama zbog kazne direktora lige.
-Valjevci imaju veoma dobar sastav koji zaslužuje respekt. Želimo da trijumfalno završimo ligaški deo prvenstva, ali i da ovaj meč na najbolji način iskoristimo kao pripremu pred start plej-ofa. Imamo velike ambicije kada je naša liga u pitanju. Zvezda dugo čeka titulu šampiona i zato smo silno motivisani da ove sezone trijumfujemo – rekao je Katić za klupski sajt.
Izabranici Dejana Radonjića su pobedom protiv Crnokose (89:63) prekinuli niz od tri uzastopna poraza protiv Radničkog, Mega Vizure i Partizana.
-Pauza je ostavila traga, što je uslovilo neke naše slabije igre. Međutim, mislim da smo utakmicom protiv Crnokose pokazali da se polako vraćamo u formu. Imali smo veoma dobar pristup, igrali smo u našem ritmu i kao posledica svega toga usledio je ubedljiv trijumf. Upravo nam je to bilo potrebno kako bismo vratili samopouzdanje – rekao je centar crveno-belih.
Utakmica Crvena zvezda – Metalac igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  KLS: Greška sudija, ali nema poništenja meča