dule vujosevic derbi (2)

Vujošević: Meč protiv Mega Vizure priprema za plej-of

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da će u 14. kolu Superlige protiv Mega Vizure odmoriti nekoliko igrača, kako bi njegov tim što odmornije i spremnije dočekao početak plej-ofa.

-Jasno je ko će igrati u plej-ofu i nastojaćemo da utakmicu protiv Mega Vizure iskoristimo kako bi se što kvalitetnije pripremili za ono što nas čeka. Neke igrače je potrebno regenerisati, ali to nas ne odvraća od ideje da odigramo na visokom nivou i da pobedimo. Mislim da je ekipa protiv FMP-a nakon velikog zaostatka pokazala visok nivo karaktera i odgovornosti prema klubu. Uspeli smo da se vratimo i dobijemo iz jedne vrlo komplikovane i nepovoljne situacije, što je dodatni kvalitet – rekao je Vujošević za klupski sajt.

Povezana vest:  NBA VESTI, Feniks izjednačio protiv Lejkersa

On je dodao da je Mega Vizura kvalitetna ekipa i da crno-beli ne sme da je potcene.

-Mega Vizura je definitivno obezbedila treću poziciju. Oni poseduju kvalitet, uz nekoliko veoma iskusnih igrača i jednu garnituru veoma talentovanih koji su na pragu, a neki su već i članovi reprezentativnih selekcija. Sasvim je sigurno da se njihove aspiracije ne završavaju samo trećim mestom u Superligi. Suštinski, ekipe koje su bez nekog posebnog imperativa rezultata i rasterećene, su i najopasnije – zaključio je Vujošević.

Povezana vest:  Sutra počinje prodaja karata za Kup Radivoja Koraća

Utakmica 14. kola Superlige između Partizana i Mega Vizure igra se sutra od 20 sati u Hali sportova na Novom Beogradu.