dule vujosevic par oli

Vujošević: Utakmica poslužila da odmorimo neke igrače

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras posle pobede nad Mega Vizurom u poslednjem kolu Superlige Srbije da je utakmicu iskoristio da odmori nekolicinu igrača. 
-Utakmica nije imala rezultatski značaj ni za jednu ekipu i bilo je normalno opuštanje, a mogli smo i da odmorimo po kog igrača pred završnicu prvenstva. Mega je pokazala zašto je treća na tabeli I čestitam im na ‘mega’ rezultatu koji je postigla. Prisutna publika je mogla da uživa u mnogo dobrih poteza – rekao je Vujošević posle meča novinarima. 
Partizan je večeras u utakmici poslednjeg, 14. kola nacionalnog prvenstva pobedila Mega Vizuru sa 92:82. Crno-beli su ligaški deo takmičenja u prvenstvu završili na liderskom mestu, pa će se u polufinalu plej-ofa Superlige sastati sa četvrtoplasiranim Radničkim iz Krgujevca. 
-Prelazimo u Pionir, sve je isplanirano, ali je još važnije da bude precizno izvedeno – ocenio je Vujošević. 
Trener Mega Vizure Dejan Milojević kazao je da je Partizan u večerašnjem duelu u ključnim trenucima pokazao svoj kvalitet. 
-Kada je trebalo da preokrenemo pravili smo neke glupe poteze u napadu, a Partizan je to iskoristio i pokazao je svoj kvalitet kada se lomila utakmica – rekao je Milojević. 
Mega Vizura će se u drugom polufinalu plej-ofa nacionalnog prvenstva sastati sa drugoplasiranom Crvenom zvezdom. 
-Idemo dalje, jedva čekamo da počne plej-of. Nemamo šta da izgubimo i želimo da seriju produžimo što je više moguće – rekao je Milojević. 
Mega Vizura će u prvom meču plej-ofu nastupiti bez Vasilija Micića i Nemanje Dangubića, koji će učestvovati u razvojnom kampu u Trevizu, koji okuplja najveće talente svetske košarke. 

Povezana vest:  Evroliga: Naše misli su uz narod Srbije