radonjic

Radonjić: Moramo da igramo kvalitetnije

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da njegova ekipa mora kvalitetnije da odigra u trećoj utakmici finala Superlige kako bi pobedila Partizan I dodao da se završnica takmičenja igra u specifičnim okolnostima. Zbog incidenata u prvom meč, treća utakmica finala plej-ofa Superlige igraće se bez publike. 

-Treba da podignemo kvalitet igre, da imamo veću energiju, bolji skok, a treba reći da se nadamo da će uslovi biti adekvatni za maksimalni nivo. Partizan je bio zadovoljan suđenjem, a ja se nadam da će svi reprezentativci imati isti tretman – rekao je Radonjić novinarima u Hali Pionir. 
Partizan je utakmicu ponedeljak pobedio sa 82:62 i tako izjednačio na 1:1 u finalnoj seriji plej-ofa. Oba tima su bili bez suspendovanih igrača, Zvezda bez Demarkusa Nelsona, a crno-beli bez Nikole Miutinova i Aleksandra Pavlovića. 
-U sredu ćemo biti kompletni i jedni i drugi. Oni će imati veću čvrstinu s tim igračima, a nama se vraća Nelson. Definitivno treba 40 minuta da odigramo koncetrisano i da igramo dobru u dugačkim intervalima – kazao je Radonjić. 
Trener Zvezde je kazao da ne zna kako će igrači reagovati na odsustvo publike. 
-Veoma je teško proceniti kako će ekipe reagovati na odsustvo publike – rekao je Radonjić. 
On je dodao da je zdravstveno stanje u Zvezdi dobro, kao i da će se na dan utakmice znati da li će i koliko Ivan Radenović moći da igra. Treća utakmica plej-ofa igra se u četvrtak od 20 časova u Hali Pionir. Domaćin je Partizan.

Povezana vest:  Alimpijević: Oprezno protiv Mornara