radonjic zeleznikRadonjić: Poremetila nas dešavanja u prvom meču

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je večeras Partizanu odbranu titule prvaka Srbije i poručio da su crno-beli iskoristili ambijent posle prvog meča, koji su obeležili prekidi, tuča igrača i pražnjenje hale Pionir.
-Odigrali smo odličan meč, imali smo kontrolu i prednost uprkos svim okolnostima. Na plus sedam poena razlike imali smo napad, ali smo izgubili loptu i posle napravili faulove, iako nismo smeli zbog bonusa, što je Partizan lako vratilo u meč. Serija je bila dosta specifična, ambijent iz prvog meča nas je poremetio, a Partizan je to vešto iskoristio i vratio brejk – rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.
On je dodao da može da bude zadovoljan učinkom njegovog tima ove sezone.
-Momci su radili naporno cele sezone, mnogo toga smo prošli. Imali smo veliki pritisak od samog starta, nismo imali meč bez rezultatskog značaja i mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali, iako je bilo nešto slabijih izdanja – rekao je Radonjić.
Na pitanje novinara da li će ostati u klubu, trener Zvezde je rekao:
-Razgovaraćemo, mora prvo da se uradi analiza, kao što se radi u velikim klubovima – rekao je Radonjić.
Amerikanac Demarkus Nelson naglasio je da je Zvezda napravila ogroman korak napred u odnosu na prethodnu sezonu.
-Bili smo u najtežoj grupi u Evroligi, uradili smo šta smo uradili, mogli smo da prođemo, posle smo došli do završnice u Evrokupu. Menadžment i stručni štab su napravili odličan posao, učinili su sve da budemo spremni i odmorni. Zvezda je napravila ime u Evropi i znamo da možemo da budemo prvi – rekao je Nelson.
On je rekao da je još rano da razmišlja o budućnosti u timu crveno-belih.
-Ovo je najbolji period u mojoj karijeri. Imam opciju u ugovoru da ostanem, ali o tome moramo da razgovaramo. To zavisi od budućih planova kluba i kako vide moju ulogu u svemu tome. Svi znaju moju privrženost klubu – rekao je Nelson.

Povezana vest:  Telekom nagrađuje svaki poen na Kupu Radivoja Koraća