Crvena zvezda protiv Hemofarma

 

aco_petrovic_kkcz_trenerPosle Širokog, Partizana, Cibone, Dinama, Heliosa i Benetona, niko u taboru tima sa Malog Kalemegdana ne želi da se uspešna serija prekine. U Pionir stiže Hemofarm, tim koji je prethodne sezone ozbiljno „mučio“ crveno – bele, a ovo je prilika da sutra tribine opet budu pune.

-Jak protivnik, spada u red najkvalitetnijih timova NLB lige. Igrački kadar je skoro nepromenjen a samo je popunjen dobrim igračima, koji su se brzo uklopili. Vrščani imaju perspektivnu centarsku liniju, dopunjenu sa odličnim spoljnim igračima. Motivacija nam za ovakve mečeve nije potrebna, igramo pred našim navijačima, i želimo da nastavimo sa dobrim partijama“, rekao je trener Aco Petrović.

Povezana vest:  EP LITVANIJA 2011, Rezultati utakmica drugog kola EP u Litvaniji

„Kouč“ našeg tima smatra da je ključ uspeha protiv Hemofarma u odnosu prema igri tokom svih 40 minuta.

„Moramo da se fokusiramo na odbranu, koncentranciju na visokom nivou. Pokušaćemo da se što pre oporavimo od napornog putovanja. Vuk Radivojević juče nije trenirao, odigrao je i više nego što sam planirao jer je Majk Tejlor još uvek u fazi uklapanja. Amerikanac ima kvalitete, a i tim treba da mu pomogne kako bi on što pre bio u funkciji“, zaključio je Petrović.