Andreja MilutinovicAndreja Milutinović u crno-belom timu
 
Andreja Milutinović novi je igrač KK Partizan NIS! Andreja je rođen 6. avgusta 1990. godine i visok je 198 cm. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampion Srbije i tako postao prvo pojačanje kluba iz Humske za sezonu 2014/2015.
Afirmisao se u dresu FMP-a, a posle mlađih kategorija klub iz predgrađa prešao je u prvi tim i u njemu proveo tri godine. Bio je juniorski prvak na fajnal-foru Evrolige 2008. godine i član idealne petorke tog takmičenja. Fuzijom klubova FMP i Crvena zvezda postao je igrač crveno-belih sa kojima je bio do februara 2013. godine.
Usledile su probe u Bilbaou i Milanu, bio je i član Milvoki Baksa na NBA Letnjoj ligi, ali je tek naredne sezone potpisao za španskog drugoligaša Ljeidu. Sezonu je završio u Apolonu iz Patre.
Milutinović je bio član juniorske i mlade selekcije, čiji je bio i kapiten na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj 2010. godine. U leto 2012. godine Milutinović je bio i na širem spisku seniorske reprezentacije Srbije.
Milutinović će nositi crno-beli dres sa brojem 22, prvobitna je želja bila broj 33, ali je on rezervisan za Nemanju Bezbradicu.
-Jako mi je drago što sam postao član Partizana, svi znamo kakvu tradiciju ima klub, više od decenije je uzastopni šampion države, bio je i redovni učesnik Evrolige. Šteta što ove godine nismo Evroligi, ali mi ćemo se truditi i dati sve od sebe da se vratimo u elitno takmičenje, da napravimo kontinuitet u radu za dobre rezultate.
Veoma se radujem početku priprema i susretu sa saigračima. Počinjem pripreme nešto ranije nego prošle godine, spreman sam, trenirao sam čim sam se vratio, posle nekih desetak dana odmora. Radujem se početku treninga i naravno još više pripremnim utakmicama. Očekujem da se na najbolji mogući način uklopim u sistem, kako bih mogao da pomognem saigračima i timu, a kasnije naravno, svi znamo koji su ciljevi Partizana, da dostignemo najviše mesto u svim takmičenjima u kojima učestvujemo – rekao je po potpisivanju ugovora Andreja Milutinović, novi član šampiona.
Povezana vest:  NBA VESTI , Majami nastavlja da se pojačava, stigao i Luis