markus viliams promocijaVilijams na promociji 11 od 11

Za Markusom Vilijamsom je neprospavana noć. Menjanje vremenskih zona i nezaobilazni džet-leg uticali su na Vilijamsa koji po sopstvenom priznanju nakon dolaska u Beograd u subotu uveče nije oka sklopio. Ipak, sve to nije ostavilo traga na njemu s obzirom da je bio veoma raspoložen, a sve lekarske preglede je obavio bez problema.
Sa zadovoljstvom je pozirao kamermanima i fotoreporterima i brojnim novinarima pokazao deo svojih igračkih kvaliteta. Naime, Viljams je uzeo nekoliko šuteva i… Iz 11 pokošuja pogodio je 11 puta.
– Kratko sam ovde, ali Beograd mi se već sviđa. Još nisam ni stigao u Srbiju, ali sam mogao da vidim da Zvezda ima mnogo navijača. Jer, neki momci su se o meni raspitivali u avionu na putu od Ciriha do Beograda. Kada sam sleteo u Beograd mnogi su poželeli da se slikaju sa mnom, bio je to jako lep osećaj. Upravo iz tog razloga sam uzbuđen što ću igrati pred takvim navijačima. Prošle sezone kada sam sa Lokomotivom gostovao u Kombank areni video sam da je atmosfera takva da daje snagu domaćem timu koji bukvalno kao da ima igrača više – obratio se izveštačima beogradskih medija Vilijams.
Na konstataciju novinara da je na otvaranju evroligaške sezone prošle godine pružio izvanrednu partiju protiv Zvezde Vilijams je rekao:
– Imao sam mnogo otvorenih šuteva, pa sam pogađao. Nadam se da ću uspeti da ponovim takave mečeve.
Vilijams nije želeo da daje velika obećanja samo je konstatovao:
– Mogu samo da obećam da ću naporno da raditi i u svakoj situaciji se truditi da pomognem timu – zaključio je Vilijams i potom se uputio na Zlatibor gde će se priključiti ekipi na pripremama.

Povezana vest:  Paunić: Siguran sam da možemo da pobedimo Zvezdu

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES