bogdan bogdanovic srb iran

SP ŠPANIJA 2014

Bogdanović: Polako ulazimo u šut

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je danas da je reprezentacija za sada postigla rezultat na Svetskom prvenstvu u Španiji i istakao da je najvažnije da se dobro uigra za mečeve koji slede u eliminacionoj fazi. 
-Ovo je za sada dobar uspeh. Sada treba da iskoristimo naredne dveutakmice da se spremimo za osminu finala i eventualno četvrtfinale.  To su dve ozbiljne ekipe sa kojima se možemo naći u četvrtfinalu, ali kažem zanima nas naša igra, važno je da se uigramo – rekao je Bogdanović novinarima u Granadi. 
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Iran sa 83:70 u trećem kolu takmičenja Grupe A na Svetskom prvenstvu u Španiji. Iran se dobro držao u prvom poluvremenu, naročito zahvaljujući centru Hamedu Hadadiju, ali je Srbija mnogo bolje odigrala drugo poluvreme. 
-Imali smo pritisak u glavama, nismo se oslobodili od samog starta. Ali dobro se završilo, odlično smo otvorili drugo poluvreme – kazao je Bogdanović. 
Na pitanje da li je zadovoljan svojom šuterskom formom, Bogdanović je odgovorio: „Zadovoljan sam. Polako, svi ulazimo u šut“. 

Povezana vest:  Košarkaši Srbije izgubili od Rusije