darko bajic boban-marjanovicDarko Bajić angažovao Bobija Marjanovića

Boban Marjanović na filmskom platnu. Nije šala! Centar Crvene zvezde Telekom okušao se u glumačkim vodama pa će publika moći uskoro da ga vidi u igranom filmu i televizijskoj seriji pod naziovom „Bićemo prvaci sveta“. Ovaj istorijski, sportski i biografski film prikazaće kako su četvorica vizionara – Nebojša Popović, Bora Stanković, Radomir Šaper i Aleksandar Nikolić od košarke napravili najbolji kolektivni proizvod sa Balkana.
Boban Marjanović u ovoj filmskoj priči ima zanimljivu ulogu u kojoj se odlično snašao. Naime, tumačio je lik čuvenog sovjetskog košarkaša Janisa Kruminša:
– Bio je jako visok i jako dobar igrač. To je to. Pogodili su mi ulogu, nema šta – uz osmeh počinje priču o svom glumačkom iskustvu Marjanović.
– Zaista fenomenalno iskustvo. Nisam imao predstavu kako se sve to radi i bio sam oduševljen kako je sve funkcionisalo. Organizacija je bila izvanredna, sve je bilo isplanirano do najsitnijih detalja, a prema meni su svi bili veoma ljubazni. Lepo su me prihvatili i zaista nije fraza kada kažem da mi je bilo veliko zadovoljstvo – objasnio je Marjanović.
I o našem čuvenom reditelju Darku Bajiću, Bobi je imao samo reči hvale:
– Izvanredan čovek i odličan u poslu kojim se bavi. Vrlo precizno i jasno mi je objasnio šta želi od mene i nadam se da sam opravdao njegova očekivanja.
S obzirom da je oko sebe imao izvanrednu ekipu Marjanoviću snimanja nisu teško pala:
– Snimali smo na dve lokacije, na Beogradskom sajmu i u Klubu književnika. Sve to je trajalo dva dana i jedva čekam da vidim kako je sve ispalo – zaključio je Marajanović.

Povezana vest:  22. KOLO NLB LIGE, Partizan dočekuje Zagreb, crveno beli gostuju Ciboni