prva_i_druga_petorka_evrolige

FAJNAL FOR, PARIZ

Marić u prvoj petorci, Mekejleb u drugoj, Teodosić MVP

 

maric_i_mekejleb_priznanjaDrugog dana Fajnal for a u Parizu i zvanično su proglašeni najbolji za takmičarsku sezonu 2009/2010. Reprezentativac Srbije i plejmejker grčkog Olimpijakosa Miloš Teodosić zasluženo je poneo laskavu titulu MVP – ja Evrolige za sezonu 2009/10. Na gala svečanosti u Parizu, proglašena je prva i druga petorka Evrolige. U prvu petorku je ušao centar Partizana Aleks Marić. Pored Marića i Teodosića, najbolju petorku još sačinjavaju Huan Karlos Navaro (Barselona), Linas Kleiza (Olimpijakos) i Viktor Hrijapa (CSKA).

Povezana vest:  Vujošević: Mogli smo i bolje, prvi put nedostajalo motiva

Teodosić zbog stomačnog gripa, prema rečima prisutnih u Parizu, nije mogao da prisustvuje ceremoniji dodele priznanja a danas nije trenirao. Nezvanično se saznaje da će biti spreman za finalni meč protiv Barselone koji je sutra na programu.

U drugoj petorki Evrolige predvodnik je plejmejker Partizana Lester Mekejleb. Pored Mekejleba u drugom timu se još nalaze – Džoš Čildres (Olimpijakos), Ramunas Šiškauskas (CSKA), Erazem Lorbek (Barselona) i Tijago Spliter (Kaha Laboral).

Povezana vest:  KUP RADIVOJA KORAĆA, Zvezda izborila finale sa Partizanom