partizan_kosarkasi_pozdravEVROLIGA

 

Nekoliko stotina navijača dočekalo ekipu Partizana

 

Nekoliko stotina navijača dočekalo je danas košarkaše Partizana koji su posle nastupa na Završnom turniru Evrolige u Parizu sleteli na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu.

Ekspediciju Partizana, koju su činili i bivši igrači tog kluba, a sada košarkaški radnici, dočekali su i brojni novinari i snimatelji.

-Teško je opisati kakav je ovo osećaj posle svega što smo uradili i što nismo. Fenomenalano je, kao da smo osvojili sve živo. Mislim da navijači nisu ni svesni šta nam rade. U ovim situacijama izbijaju velike emocije, to retko gde može da se doživi – kazao je 2,29 metara visoki centar Slavko Vraneš.

Povezana vest:  Dragićević otišao iz Efesa

Navijači, koji su crno-bele uz pesmu čekali cela tri sata, ovacijama su pozdravili sve igrače, kao i bivše košarkaše, među kojima i Vlada Divca, Predraga Danilovića, Miroslava Berića i Zorana Stevanovića.

-Igrao sam na svim nivoima košarke i znam da Partizan ima ubedljivo najbolje navijače. Nikad nisam video da neko ovako podržava tim. To je velika ljubav, koja mnogo znači ekipi. Ovi navijači su jedinstveni – istakao je Amerikanac Lorens Roberts.

-Cele godine smo se borili, na kraju su nas stigli ti porazi koji mnogo bole, ali navijači su i dalje u nas. To je sjajno – dodao je.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Ivković vodi 13 igrača u Tursku, bez Milosavljevića

Sadašnji igrači Partizana bili su okruženi simpatizerima crno-belih, kojima su delili autograme i fotografisali se sa obožavaocima. Najviše obaveza imao je trener Duško Vujošević.

-Kada vidim ove naše navijače osećam se super. Kako da ti bude teško? Sada uopšte više nisam umoran. Sve je lako sada – istakao je centar Aleksandar Marić.

Partizan je na „fajnal foru“ u Parizu zauzeo četvrto mesto, pošto je izgubio i od Olimpijakosa i od moskovskog CSKA, ali je ostavio odličan utisak pošto je u oba meča poražen tek posle produžetka.

Povezana vest:  Radonjić: Partizan je i dalje u velikoj prednosti

-Mnogo nam znači ovo. Izgubili smo dve utakmice i vratili se na ovakav doček. Sjajan je osećam… Sada mi je zaista mnogo bolje, ne moram da se kao sinoć pretvaram da mi je dobro -rekao je plej Lester Mekejleb.

Posebno glasnim ovacijama pozdravljen je i novinar SOS kanala Vladan Tegeltiju, kome su navijači skandirali „Javi se Tegi“. Dočeku je prisustvovao i pomoćnik ministra za sport Srbije Goran Kreclović.