zvezda ekipa aerodromPodržite Zvezdu na novom početku
 
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u petak 03. oktobra započinju novu sezonu. Na otvaranju nove takmičarske godine crveno-beli u beogradskom Pioniru dočekuju debitanta u ABA ligi – Levski iz Sofije.
Biće to prilika da Zvezdini navijači prvi put uživo vide novi tim koji je šest pripremnih utakmica odigrao u inostranstvu, a dva prijetaljska meča u Beogradu bila su zatvorenog tipa i odigrana su bez prisustva publike.
Za start nove sezone menadžment Crvene zvezde Telekom pripremio je zanimljiv program, pa ovim putem pozivamo navijače da dođu u beogradski hram košarke i podrže crveno-bele na novom početku. Naime, pre utakmice biće promovisane sve selekcije Crvene zvezde za sezonu 2014/2015, a biće predstavljene i sve garniture novih dresova.
Utakmica protiv Levskog ujedno će biti i početak takmičenja u Zvezdinoj tiket ligi za sve vlasnike sezonskih ulaznica i prilika za skupljanje prvih poena o čemu ćete u narednim danima biti detaljno informisani.
Nema sumnje da nas očekuje i veoma zanimljiv duel, pošto će ovo biti debi bugarskog tima u ABA ligi, a nije zanemarljiv podatak da je Levski bio najuspešniji tim od svih ekipa regionalnog takmičanja u pripremnom periodu s obziorm da je upisao pet pobeda iz isto toliko utakmica.
Međutim, Crvena zvezda Telekom ne zna za poraz na svom terenu u ligaškom delu regionalnog takmičenja još od 19. oktobra 2012. godine. Svi se nadamo da će pobednički niz u Piniru u ABA ligi biti nastavljen, a za to će svakako biti neophodna i velika podrška sa tribina. Dođite u Pionir i budite uz vašu Zvezdu.
Povezana vest:  Vladimir Lučić ostaje u Bajernu do 2025. godine