dule vujosevic par oli

Vujošević: Važna pobeda zbog problema koje imamo

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je veoma zadovoljan pobedom nad Solnokom na startu Jadranske lige, pogotovo zbog problema koji prate klub u poslednje vreme.
-Bilo je veoma teško, ali i domaćin je imao pritisak jer su nas dobili ovde prethodna dva puta. Mi nismo uspeli da registrujemo Edu Murića za ovaj meč, a bilo je još nekih koji iz istih razloga nisu mogli da igraju, kao i zbog povreda. Zadovoljan sam ovom pobedom, igrači su stvarno dali sve od sebe – rekao je Vujošević na konferenciji za novinare posle meča.
Crno-beli su večeras slavili u Solnoku sa 60:55, a pored Murića, zbog problema sa registracijom igrača, trener Vujošević nije mogao da računa na Janisa Kuzeloglua, kao ni na povređene Andreju Milutinovića i Dragana Milosavljevića.
-Solnok se odlično spremio za duel sa nama. Bilo je dosta rotacije tokom meča, dali smo sve od sebe, imali smo veliki motiv. Na osnovu utiska sa večerašnjeg meča, veruje da ovaj tim može da postane veoma dobar kako sezone bude odmicala – kazao je kapiten Partizana Milenko Tepić.
Košarkaši Partizana u sledećem kolu u sredu hali Pionir dočekuju slovenačku Krku.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Rezultati današnjih utakmica 9. kola