milan macvan hmfSEDMO KOLO SUPERLIGE SRBIJE

Mačvan očekuje pobedu u „Pioniru“

 

U derbiju sedmog kola košarkaške Sueprlige Hemofram će gostovati akutelnom vicešampionu Srbije, ekipi Crvene zvezde, a najbolji pojedinac vršačkog tima nada se još jednoj pobedi.

-Pauzu u domaćem šampionatu iskoristilo smo za naporan rad koji će nam puno značiti u ubrzanoj završnici sezone. Tokom pauze smo dosta radili na korekciji nekih ranije uočenih grešaka, pogotovo u odbrani – preneo je Mačvan.

Povezana vest:  NBA VESTI, Majami pobedio Golden Stejt trojkom Džejmsa

On je podsetio da javnost od Hemofarma očekuje da se upusti u borbu za titulu sa Partizanom i dodao da će njegovi saigrači učiniti sve da se te prognoze obistine.

-Do finala i borbe za pehar predstoje nam brojne vrlo teške utakmce, kao što je sutrašnja sa Crvenom zvezdom – smatra Mačvan, uz napomenu da „crvemno-beli“ nakon renoviranja tima ne igraju u dobroj formi.

Povezana vest:  Efes pobedio Panatinaikos posle dva produžetka, pobeda Darušafake

Reprezentativac Srbije je naglasio da nešto slabija izdanja ekipe sa malog Kelemegdana ne bi smela da zavaraju „farmaceute“, koji u sledeći meč moraju da uđu maksimalno obazrivo.

-Sutrašnji okršaj je idealna prilika da zabeležimo veoma važnu pobedu koja bi nas zadrzala na deobi prvog mesta sa Partizanom. Ukoliko sutra uspemo da zadržimo glavnu snagu zvezde, Nemanju Bjelicu, obavićemo značajan deo posla na putu ka tirjumfu – zaključio je Mačvan.

Povezana vest:  Radonjić: Maksimalno motivisani dočekujemo Nižnji

Utakmica Crvena zvezda – Hemofarm igra se sutra od 18 časova u hali „Pionir“.