radonjic-press

Radonjić: Želimo da nastavimo pobednički niz

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da crveno-beli žele da nastave pobednički niz, iako ih u trećem kolu Jadranske lige očekuje težak meč protiv ljubljanske Olimpije.
-Očekuje nas Olimpija koja je odlično počela sezonu, pokazali su da se od njih može očekivati mnogo, možda i borba za vrh tabele. Žele da se vrate na stare staze kad su igrali Evroligu, dovođenjem Begića i Marinovića istakli su visoke ambicije, ali igramo na domaćem terenu i želimo novu pobedu – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u halio Pionir.
On je istakao da ga raduju dve ubedljive pobede na startu sezone, protiv Levskog u Beogradu (85:55) i Cibone u Zagrebu (88:64).
-Odigrali smo izuzetno dobro, ali očekujem da bude oscilacija u igri, što je i normalno za mlade ekipe. Utakmica protiv Olimpije nosi opreznost. Tim se još uvek uigrava, ali pokušaćemo sve nedostatke da nadomestimo velikom borbenošću – kazao je Radonjić.
Trener Zvezde rekao je da je za susret sa Olimpijom neizvestan nastup plejmejkera Stefana Jovića, koji je odradio samo jedan trening uoči meča.
Radonjić je dodao da je zadovoljan igrom unutrašnje linije tima, kao i da za sada nije potrebno dovođenje pojačanja na toj poziciji, dok će Marko Gudurić biti prebačen u FMP.
-Krenuli smo sa ovim timom, verujem u njega i zadovoljan sam partijama igrača pod košem. Pratićemo tržište, ali za sada nam nije potrebno pojačanje na toj poziciji – naveo Radonjić.
Utakmica 3. kola Jadranske lige Crvena zvezda – Olimpija igra se sutra od 21 sat u hali Pionir.

Povezana vest:  Šćepanović završio karijeru