navijaci cz
Čuvanjem Kombank arene čuvamo Zvezdu
 
Za meč između Crvene zvezde Telekom i Galatasaraja u prvom kolu D grupe Evolige vlada ogromno interesovanje. U prilog tome svedočile su i velike gužve tokom dana na biletarnicima po čitavom gradu gde su navijači u redovima strpljivo čekali da kupe karte. Činjenica da je duel između crveno-belih i tima iz Istanbula proglašen derbijem kola od strane Evrolige jasno je da se u Kombank areni očekuje još jedan košarkaški spektakl.
Početak utakmice koja je na program u četvrtak 16. oktobra zakazan je za 20 sati i 45 minuta, a kapije naše najveće dvorane biće otvorene dva i po sata ranije, dakle već od 18 sati i 15 minuta. Kao i u dosadašnjim utakmicama koje je Crvena zvezda Telekom igrala na evropskoj sceni i ovog puta biće sprovedene opsežne mere bezbednosti, pa zato pozivamo sve navijače da u dvoranu dođu ranije kako bi se izbegle gužve.
Na ulazima u Kombank arenu biće organizovana rigorozna kontrola, a oduzimaće se svi tvrdi predmeti i sitan novac. Na svim ulazima biće postavljene providne kutije Crvenog krsta pa će sve kovanice biti donirane u humanitarne svrhe.
S obzirom da je Crvena zvezda Telekom prethodnih godina u evrokupovima platila brojne kazne, apelujemo na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez vređanja protivnika, ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava. Evroliga je u značajnoj meri pooštrila diciplinski pravilnik i svaki i najmanji incident mogao bi skupo da košta crveno-bele. Takođe, molimo navijače da ne uništavaju invetar Kombank arene i da ne lome stolice jer sva šteta koja bude načinjena doći će na naplatu na adresu kluba. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da pokažu odgovornost i ljubav prema Crvenoj zvezdi i po ko zna koji put naprave ambijent za pamćenje
Povezana vest:  Milosavljević: Zvezda bila borbenija, zasluženo pobedila