macvan-srb cg 1

Mačvan u Partizanu do kraja sezone

Doskorašnji košarkaš Galatasaraja Milan Mačvan potisao je danas ugovor sa Partizanom do kraja sezone, prenose beogradski mediji. Mačvanov menadžer Goran Savić potvrdio je za Mondo da su se klub i igrač sporazumeli bukvalno za pola sata, kao i da će njegov klijent igrati za Partizan bar do leta. 
Ovu informaciju potvrdio je i sam klub saopštenjem. 
-U petak, u popodnevnim časovima, dogovorena je ponovna saradnja nekadašnjeg igrača Partizana i kluba iz Humske. Sve formalnosti oko angažovanja Milana Mačvana biće završene u ponedeljak, kada se očekuje i dobijanje LOC-a, a potom i registracija igrača u najskorijem mogućem roku – navodi se u saopštenju Partizana. 
Nedugo posle konferencije za novinare trenera Partizana Duška Vujoševića na kojoj je on kazao da se pregovara sa Mačvanom, dve
strane su postigle dogovor. Klub je insistirao da ne pristaje na njegov dolazak na „otvoreni“ ugovor, što je trener Partizana i javno poručio. 
Prema saznanjima Monda, Mačvan će već danas trenirati sa
Partizanom, a najverovatnije neće biti vremena da bude registovan za
meč protiv Olimpije u nedelju, pa bi mogao da debituje u sredu protiv
Banvita u drugom kolu Evrokupa. 
Mačvan se vratio u Partizan kao slobodan igrač. Prethodne dve godine
nosio je dres Galatasaraja, u koji je otišao upravo iz Partizana. Za crno-bele je nastupao u sezoni 2011/12. Ponikao je u FMP Železniku, a 2007. otišao u Hemofarm. Pre prvog dolaska u Humsku bio je igrač Makabija u sezoni 2010/11. 

Povezana vest:  Radivojević: Tu sam da pomognem iskustvom