dejan radonjic kzn arenaRadonjić: Budućnost je izazov, ali želimo novu pobedu
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da se nada da će crveno-beli nastaviti sa dobrim partijama i zabeležiti pobedu protiv Budućnosti u 6. kolu Jadranske lige, koja bi ih zadržala na liderskoj poziciji.
-Iza nas su velika fizička i emotivna pražnjenja, nalazimo se u žestokom ritmu. Pred nama je novi, veliki izazov, a Budućnost, kao i mi, još uvek nema poraz u Jadranskoj ligi. Prirodno je što je ovaj meč proglašen derbijem kola i neophodno je da koncentracija i motivacija budu na visokom nivou – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Radonjić je dodao da je Budućnost napravila odličan posao u prelaznom roku, a posebno je istakao dolazak nekadašnjeg igrača Zvezde Omara Kuka.
-Angažovali su kvalitetne i iskusne igrače i imaju velike ambicije. Po organizaciji i snazi to je tim koji sa punim pravom ima evroligaške ambicije. U Pionir dolaze nakon važne pobede u Evrokupu na gostovanju u Poljskoj i to je potvrda da se nalaze u dobroj formi, što garantuje interesantan i jako težak meč – naveo je Radonjić.
Radonjić je pozvao navijače da na meču protiv crnogorskog šampiona ispune tribine, kako bi pomogli timu da ostvari novu pobedu.
-Potrebno je napraviti takav ambijent u kome će naša mlada ekipa prevazići sve poteškoće i uspešno odraditi posao koji je pred njom. Naš cilj je da oscilacije svedemo na minimum, a podrška navijača tu ima veoma važnu ulogu. Nadam se da će Pionir biti pun i da ćemo u takvoj atmosferi savladati Budućnost – zaključio je Radonjić.
Utakmica 6. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Budućnosti igra se sutra od 21 sat u hali Pionir.
Povezana vest:  Klipersi i narednih 10 godina u Stejpls centru