aren cz olimpijakos

Spanulis: Navijači u Areni bili su sjajni

Najbolji košarkaš Olimpijakosa Vasilis Spanulis rekao je večeras da je njegov tim ostvario važnu pobedu nad Crvenom zvezdom (62:57) u Evroligi, koja ih je zadržala na mestu lidera D grupe.
Grčki plejmejker bio je jedan od najboljih aktera utakmice u Kombank areni, pošto je zabežio 14 poena i četiri asistencije.
-Odlično smo odigrali u odbrani, čvrsto i skoncentrisano. Nismo iskoristili dobru defanzivnu igru kako bi održali prednost i stali smo u drugom poluvremenu. Najbitnije je da smo pobedili i zadržali se na prvom mestu. Verujem da ćemo biti sve bolji – rekao je Spanulis novinarima posle utakmice.
On je posebno pohvalio navijače Crvene zvezde, zbog prijateljske atmosfere koju su priredili gostujućim igračima.
-Zahvalio bih se Zvezdinim navijačima, napravili su odličnu atmosferu. Sjajnu podršku smo dobili i teško je u takvom ambijentu ostati fokusiran na igru. Fantastičan osećaj je bio igrati u Areni – naveo je Spanulis.
Krilni igrač Olimpijakosa Brent Petvej istakao je zadovoljstvo zbog maksimalnog učinka posle četiri meča u Evroligi.
-Atmosfera je bila sjajna, Zvezda je dala sve od sebe, pogotovo u finišu kada nas je pritisnula. Teško je igrati u takvom ambijentu i pobeda dobija još više na značaju – rekao je Petvej.

Povezana vest:  Zadar pobedio Cedevitu sa pet igrača, ostavka Petrovića