ACA_TRIFUNOVIC_CZ_FMPSUPERLLIGA SRBIJE

Trifunović: Bleda igra ali pobeda

 

Aleksandar Trifunović, prvi strateg crveno belih sa Malog Kalemegdana čestitao je svojim igračima na važnoj pobedi i zahvalio publici koja je došla i podržala njegov tim.

-Mnogo je lepo kad se pobedi. Iako smo danas igrali dosta bledo i neubedljivo, uspeli smo iz takve predstave da se vratimo u igru i pokažemo ono što ovu mladu ekipu treba da krasi. I pored početne serije gostiju, mislim da smo dobro otvorili četvrtinu, na malo poena. Kasnije nas je i šut krenuo i to nam je dosta pomoglo. Ova pobeda je važna ali ovo je samo jedna od preostalih 7 mečeva. Bitno je da mi i dalje držimo našu sudbinu u svojim rukama. Posebno bih se zahvalio navijačima koji su prepoznali neophodnost njihove podrške jer smo mi definitivno ekipa koja mnogo bolje igra uz podršku sa tribina. Nadam se da će ih i u narednim mečevima biti uz nas – zaključio je Trifunović.

Povezana vest:  Nelson: Pokazali smo da smo dobra ekipa, Marjanović: Nedostajala sreća

Crvena zvezda sledeći meč igra već u sredu. U goste dolazi dužnik iz prvog dela lige, ekipa Tamiša. Meč počinje u 19 časova i neće biti televizijskog prenosa.