Zvezda želi reprizu 4. marta 1998

 

aco_petrovic_kkcz_trenerDa li bi neko od navijača Zvezde imao nešto protiv da se ponovi 4. mart 1998. godine? Na 53. rođendan kluba, u polufinalu tadašnjeg Kupa Radivoja Koraća, Crvena zvezda je deklasirala Šole u Pioniru sa 81:49. Prošlo je mnogo vremena od tada, a u meč trećeg kola Evrokupa protiv istog rivala crveno – beli ulaze sa verom da neće ponoviti greške od subote i da uz pune tribine mogu do pobede.

Povezana vest:  Akcijom Koš za Kraljevo košarkaši prikupljaju sredstva

-Eventualnom pobedom možemo mnogo posla da završimo u Evrokupu. Dobro je što smo domaćini, jer je prošla nedelja bila izuzetno teška. Nadam se da ćemo biti istrajni i koncetrisani. Ako budemo igrali u visokom ritmu možemo do pobede – rekao je šef struke Aco Petrović.

U timu sa Malog Kalemegdana „roviti“ su Tejlor i Radivojević dok umor oseća kapiten Tadija Dragićević. Petrović nije štedeo komplimente na račun protivnika.

Povezana vest:  Djordjević skratio spisak na 24 igrača za početak kvalifikacija za SP

-Vrlo su kvalitetan tim. Imaju mnogo igrača u rotaciji, odlično igraju tranziciju, što im je možda i najjača karakteristika. Imaju dosta izuzetno atletski građenih igrača u sastavu, pa dobro trče i dominiraju u skoku. Na prethodne dve utakmice imali su 19 skokova u napadu i to najbolje ilustruje njihovu dominaciju pod koševima – dodao je trener crveno-belih.

Povezana vest:  NBA VESTI I REZULTATI, Klivlend u derbiju pobedio Boston