kalinic trening

Kalinić i Jović: Hoćemo da se nadmećemo sa Realom

Košarkaši Crvene zvezde Nikola Kalinić i Stefan Jović izjavili su danas da jedva čekaju utakmicu protiv madridskog Reala na startu TOP 16 faze Evrolige i da očekuje novi spektakl u KOMBANK areni. 
-Želimo da odigramo sjajnu utakmicu, očekujem još jedan spektakl u Areni, prodate su sve ulaznice, biće paklena atmosfera i želimo da odigramo tu utakmicu najbolje što možemo. Zna se ko je Real, među tri – četiri najbolje ekipe u Evropi. Želimo da se merimo sa njima, da vidimo gde se nalazimo i na čemu treba da radimo – rekao je Kalnić.
On je dodao da bi zgusnut raspored protivnika i podrška sa tribina mogli da budu adut crveno-belih na meču protiv „kraljevskog kluba“.
-Real je iskusna ekipa, navikli su na to, pokušaćemo da odigramo na mladost, želju i borbenost. Ako se ukaže šansa, što da ne, iskoristićemo je. Želimo da odigramo šsto bolje svaki meč i ostvarimo sto vise pobeda. Dobro igramo ove sezone, ništa nije nemoguće, ali treba biti smiren – rekao je Kalinić.
Njegov saigrač iz reprezentacije Stefan Jović kao najveću opasnost naveo je tandem Madriđana Serhio Rodrigez – Rudi Fernandez. 
-Predstoji nam još jedna u nizu važnih utakmica, svi sanjamo da igramo protiv Reala. Biće spekatakl i sa nestrpljenjem očekujemo početak utakmice. Real ima dosta igrača već duže vreme na okupu, tu su Rodrigez i Fernandez, od njih mnogo toga polazi, ako uspemo da ih zaustavimo, možemo da napravimo dobar rezultat – rekao je Jović.
Plejmejker Zvezde istakao je da njegov tim nije bez šansi u TOP 16 fazi Evrolige.
-Spremaćemo se kao i za prethodne utakmice. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evroligi, ne želimo da budemo samo učesnici TOP 16 faze i sigurno imamo još dosta toga da pokažemo – zaključio je Jović.
Utakmica prvog kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i madridskog Reala igra se 2. januara od 19 sati u Kombank areni.

Povezana vest:  Kabinet premijera:Vučić i Bertomeu nisu razgovarali