dule_vujosevic_par_fmpSUPERLIGA SRBIJE

Vujošević: Emotivno smo potrošeni, imali smo sreće

 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je večeras u Kragujevcu, posle pobede protiv Radničkog, da su crno-beli „potrošeni“ i da su srećno došli do bodova.

-Zaista je bila teška utakmica. Oni su iznenađenje sezone, mogu da ih uporedim sa nama u Evroligi. Dosta smo potrošeni, pre svega emotivno. Znamo šta nas čeka, znamo da smo svojim rezultatima postali ‘trofej’ za svakoga. Nije sigurno da je ovo poslednji meč koji igramo sa njima. Mi smo obe utakmice u Kragujevcu ove sezone srećno dobili – rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  EVROLIGA, Efes u TOP 16 fazi, Teletovićevih devet trojki

Crno-beli su večeras u završnici utakmice došli do pobede protiv Radničkog – 75:72 i ostali na prvom mestu na tabeli Superlige.

-Nama nedostaje Rašić i dosta toga smo promasili, ali oni su zaista igrali na jednom nivou koji je mimo svih očekivanja. Maksimalno su iskoristili naš umor i neke naše mane. Neće biti mnogo ekipa koje će iz Kragujevca odneti bodove. Mi ne smemo da dozvolimo da izgubimo ni jednu utakmicu, jer svaku moramo da igramo kao da je finale Evrolige – dodao je Vujošević.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan porazom od Žalgirisa počeo Evroligu

Centar Partizana Slavko Vraneš ocenio je da je za crno-bele najvažnije to što su pobedili.

-Spremali smo se maksimalno, uložili smo veliki trud kao i na utakmicama koje smo igrali u Parizu. Malo smo padali sa koncentracijom, ali najbitnije je da smo u duhu pobede prikupili energiju za utakmice koje nam predstoje – zaključio je Vraneš.

Povezana vest:  Košarkašice Srbije otputovale na pripreme na Zlatibor