marko keselj mega zadar

Kešelj: Ostali smo jaki do kraja

Košarkaš Mega Leksa Marko Kešelj rekao je da je njegova ekipa do pobede nad FMP-om u četvrtfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu stigla jer je u samom finišu meča ostala psihološki jaka i smirena. 
-Mislim da je FMP večeras pokazao svoj talenat, borbenost, agresivnost. Nismo imali rešenja za njihov fantastičan šut… U nekim momentima su čak i bili bliži pobedi, ali smo mi do kraja ostali jaki i staloženi, znali smo da želimo prolazak u to polufinale i na kraju smo to i uspeli da ostvarimo – rekao je Kešelj novinarima. 
Mega Leks se večeras plasirao u polufinale Kupa Radivoja Koraća pošto je u četvrtfinalu pobedio FMP sa 92:85. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je upravo Kešelj sa 28 poena, a novinare je zanimalo da li je njegovo iskustvo i prelomilo meč u poslednjem minutu. 
-Odaću vam jednu malu tajnu sa jutrošnjeg treninga. Milan Gurović, trener FMP-a i moj drugar, nešto mi je krstio ruku posle šuterskog treninga. Ne znam šta je hteo time da postigne, ali bih voleo da mi krsti ruke do kraja sezone – rekao je Kešelj. 
Na ovu priču igrača Mege, Gurović je odgovorio sa: „Pogrešio sam“, posle čega je usledio smeh prisutnih u medija centru hale Čair. 
Košarkas FMP-a Stefan Lazarevević rekao je da njegovu ekipu na večerašnjem meču nije poslužila sreća. 
-Čestitam Megi na pobedi, a svojoj ekipi na dobroj igri. Nije nas poslužila sreća u nekim momentima. Borili smo do samog kraja, ali nam se to nije vratilo u ovoj utakmici – kazao je Lazarević. 
Mega Leks će sutra u polufinalu igrati protiv Vršca. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Čeka se još samo jedan učesnik polufinala