dule vujosevic par metalac (2)Vujošević: Zvezda više pokazala, Partizan bio nestrpljiv

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da se Crvena zvezda zasluženo plasirala u finale Kupa Radivoja Koraća i da njegova ekipa mora da izvuče pouke iz večerašnjeg meča u Nišu.
-Čestitam Zvezdi na pobedi. Više su prikazali i zasluženo idu u finale. Mi moramo s više karaktera i pameti da igramo utakmice koje nam predstoje i da pokažemo da smo iz ovog poraza, koji naravno boli, naučili nešto i napredovali – rekao je Vujošević novinarima u Nišu.
Košarkaši Partizana izgubili su večeras u polufinalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde sa 76:67.
Vujošević je naveo da je jedan od razloga poraza i 14 pomašenih slobodnih bacanja, kao i to što je njegova ekipa bila nestrpljiva u momentima kad je hvatala priključak.
-Ne mogu da kažem da je poštovan taktički plan utakmice. Iz prevelike želje je to bilo slabo artikulisano. U momentima kada smo imali priliku da se približimo, pokazali smo najmanje strljenja i nismo delovali kao pametan tim koji ima dobru selekciju šuta – naveo je Vujošević.
Igrač Partizana Edo Murić je dva minuta pre kraja utakmice napustio teren zbog povrede.
-On se protiv Zvezde tradicionalno povređuje… Mislim da je sad manje opasno nego prošli put. Skočni zglob je u pitanju, ali ne deluje kao teška povreda – rekao je trener Partizana.
Kapiten Partizana Dragan Milosavljević istakao je da smatra da je on najveći krivac za poraz crno-belih.
-Čestitao bih Zvezdi na dobroj igri i pobedi. Nismo dobro ušli u utakmicu, bili smo bez ideje u napadu. Najveći deo krivice je moj, nisam igrao dobro ni u odbrani ni u napadu… Nas tek očekuju važni mečevi – rekao je Milosavljević.

Povezana vest:  NBA VESTI, Luol Dengu se ispunila dugogodišnja želja