Partizan dočekuje Efes Pilsen

 

dusko_vujosevic_trener_parEfes Pilsen, sledeća je prepreka Partizana I favorit u predstojećem duelu u Evroligi. Ipak, prvi strateg crno belih, Dupko Vujošević se nada pobedi. Košarkaši Partizana sutra od 20.45 igraju u „Pioniru“ protiv Efes Pilsena- Utakmica sedmog kola grupe B u Evroligi a u prvom delu takmičenja tim iz Turske pobedio je sa 10 poena razlike – 77:67.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan izgubio od CSKA, čeka poraz Nantera za Top 16

– Svaka utakmica u Evroligi je značajna, ali ova je od posebne važnosti. Postigli smo rezultate iznad realnih i to ne bi trebalo da nas ponese. Efes je favorit, ekipa je sastavljena od talentovanih igrača. To je tim s najdužom klupom Efes je uspeo da uklopi kvalitetne pojedince u dobar tim. Podigli su igru i atmosferu u timu. Najveća opasnost preti nam od Rakočevića i Šamperta. Jači su od nas. Moramo ponovo da nadmašimo limit da bismo ih pobedili. Partizan će igrati angažovano, sa velikom željom, ali koja ne bi trebalo da nas sputa. Nadam se košarkaškom spektaklu i nadam se pobedi- rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  KS Slovenije prekinuo takmičenja - bez šampiona

Centar Partizana Aleksandar Marić izjavio je da očekuje tešku, napetu, utakmicu i da samo borbom košarkaši Partizana mogu da pariraju turskom timu.

– Imamo isti skor na tabeli, očekujem tešku utakmicu jer svi žele plasman u Top 16. Efes ima iskusne igrače, ali zna se kako igramo pred našim navijačima. Moramo da igramo borbeno i pametno, da ne ulazimo u probleme s ličnim greškama – bio je kratak Marić.