dule vujosevic kzn okt 2014 1Vujošević: Megi respekt, ali verujem u nastavak niza

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da respektuje ekipu Mega Leksa, ali da se nada 11. pobedi u nizu u ABA ligi koja bi ekipu održala u trci za drugo mesto.
-Mega je mnogo dobrih stvari uradila ove sezone, ima dosta mlad i perspektivan tim sa nekoliko starijih igrača. Verujem da će biti veoma motivisani jer je Partizan jedini tim koji Mega do sada nije pobedila u zvaničnim mečevima. Nadam se da ćemo nastaviti pobedničku seriju – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.
Vujošević je istakao da se nada da će se najnovije pojačanje i plejmejker Džoš Akojon brzo uklopiti u tim.
-Nemamo previše vremena i moramo da uklopimo igrača u tim što je brže moguće. Gledaćemo da ne izgubimo ritam treninga, a verujem da će se uklopiti u naš sistem. Poznate su njegove glavne karakteristike, a više ćemo o njemu pričati kada bude odradio nekoliko treniga uoči meča protiv Zadra.
Od povrede se oporavio Edo Murić i biće u sastavu za meč protiv Mega Leksa, prvi put od polufinala Kupa Radivoja Koraća i duela protiv Crvene zvezde.
-Treniram već nekoliko dana i mislim da ću sutra biti spreman za meč. Očekujem tešku utakmicu jer se Mega nalazi u dobroj formi, što pokazuju utakmice protiv Crvene zvezde i Cedevite. Sa Zvezdom su igrali egal do kraja, dok su pobedili u Zagrebu. Verujem da smo individualno bolji, ali moraćemo to na terenu da potvrdimo – naveo je slovenački reprezentativac.
Utakmica 24. kola ABA lige između Mega Leksa i Partizana igra se sutra od 20.30 u hali u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  FMP pobedio Metalac