dule vujosevic par metalac (1)Vujošević zadovoljan, Milojević ljut

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je njegov tim odigrao „odlično“ u pobedi protiv Mega Leksa u praznom Pioniru, kao i da mu je žao što se utakmica igrala u isto vreme kad i fudbal.
-Čestitam momcima na odličnoj igri i pobedi…Tim pokazuje da napreduje. Nama je falio (Džoš) Akojon. Ne mogu tačno reći koliko će izostati sa treninga. Mi nismo samo dokupljivali kvalitet, mi smo ostali bez (Đoka) Šalića i (Đorđa) Gagića. Baš na mestu gde smo tanki, ali opet nalazimo načina da se borimo – rekao je Vujošević novinarima.
Partizan je u drugom kolu Košarkaške lige Srbije pobedio sa 82:68, ali je u drugom poluvremenu imao i više od 20 poena razlike. Vujošević je rekao i da mu je žao što je meč odigran bez publike.
-Žao mi je što smo igrali bez publike i nije u redu što su fudbal I košarka zakazani u isto vreme. Moraju dva kluba da povedu malo više računa o terminima kako bi publika sve stigla… Malo je tužno bez publike- rekao je Vujošević.
Partizanu je ovo bila druga pobeda, a Megi drugi poraz, pošto je u prvom kolu izgubila od Crvene zvezde, takođe ubedljivo.
Trener Mega Leksa Dejan Milojević bio je ljut i posle ovog meča.
-Realno smo protiv Zvezde i Partizana imali sraman pristup. Kada igate protiv kvalitetnijih timova, mora se angažovanjem to anulirati. (Nikola) Jokić ima povredu leđ, a (Ognjen) Jaramaz kolena. Imamo sada mesec dana da se priremimo za bitne utakmice. Cilj nam je da se plasiramo u ABA ligu-rekao je Milojević.
Novinari su pitali Milojevića da li bi nešto bilo drugačije da je tim bio kompletan, ali on je kazao da nije siguran da bi nešto bilo drugačije uz isti pristup.
-Nije mi jasno što smo imali ovakav pristup. Ovakvom igrom ne možemo nikoga da pobedimo. Ko god da igra u Superligi ima korektne ekipe I ambicije. Utakmica protiv FMP-a u Nišu je pokazala da možemo da izubimo od ekipa u KLS. Realno da smo kvalitetniji, ali ovakvim pristupom ne možemo da pobeđujemo- rekao je Milojević.

Povezana vest:  Porazi Srba, Jokić dao 21 poen Hjustonu