dejan radonjic cz olimpijakos

Radonjić: Najlepši način da završimo Evroligu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su njegovi košarkaši večerašnjom pobedom nad Panatinaikosom na najlepši način završili učešće u Evroligi.
-Uspeli smo da pobedimo i na najlepši način završimo, sa 10 pobeda u Evroligi. Ove sezone je bilo dobrih i loših perioda, a nadam se da će sledeće sezone biti i više od 10 pobeda – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice Beogradu.
Zvezda je u hali Pionir pobedila Panatinaikos sa 69:68 u poslednjem, 14. kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige.
-Naravno da sam zadovoljan. Čestitam igračima, hvala publici, ali nema mnogo vremena da se bavimo time, već moramo da se okrenemo onome što nas čeka već od utorka – kazao je Radonjić.
Posebno je bio srećan zbog dobre partije kapitena Luke Mitrovića.
-Luka je odigrao na nivou ranijih igara i sasvim je prirodno da neko ko ima 21 godinu, a igra prvu čitavu sezonu na ovom nivou, ima padove – rekao je trener Zvezde.
Crveno-beli će narednu utakmicu igrati u utorak, kada će početi polufinalna serija Jadranske lige.
-Počinje faza sezone gde moramo da budemo spremni. Pobediti Panatinaikos, a posebno na način na koji smo to uradili, donosi optimizam pred početak plej-ofa – istakao je trener crveno-belih.
On nije želeo da komentariše sukob Fibe i Uleba, rekavši da „to nije njegov posao“.
-Niti pratim, niti bih mogao da kažem šta se tu tačno dešava. To nije moj posao, niti posao igrača. Poštovaćemo šta odluče ljudi koji to treba da odluče – rekao je Radonjić.
Zvezda će u utorak dočekati Partizan u 21.00 u hali Pionir, u prvoj utakmici polufinalne serije regionalnog takmičenja.

Povezana vest:  Sutra na Malom Kalemegdanu humanitarni turnir u basketu