radonjic vujosevicVujošević: Zvezda vodi, ali ništa još nije gotovo

Trener košarkaša Partizna Duško Vujošević rekao je posle poraza od Crvene zvezde (73:64) da polufinalna serija plej-ofa ABA lige još nije gotova, iako su crveno-beli stekli prednost.
-Zvezda je povela sa 1:0 što nije mala prednost, daleko od toga da je posao završen. Nismo imali strpljenja kada je organizacija igre, prvo poluvreme protvinik je imao devet skokova u napadu što je nedopustivo. Nemamo puno vremena, nastavlja se serija i nema mesta za emocije – rekao je Vujošević na konferenciji za medije.
On je dodao da je veliki hendikep za njegov tim predstavljala povreda oka u prvom poluvremenu centra Nikole Milutinova, koji se posle duela sa Jakom Blažičem nije vraćao na parket.
-Milutinov je jedini centar u ekipi i bilo je teško bez njega. Ne znam da li će igrati sutra, oseća velik bol i detalji će biti poznati posle specijalističkog pregleda. Pavlović je dobio udarac, povraćao je na klupi. Do sada smo igrali sa Zvezdom četiri puta, ovo je njihova treća pobeda, a mi smo doživeli tri povrede. Dva puta Blažič jednom Lazić, slučajno glavni igrači, iako smatram da nema slučajnosti u košaci – rekao je Vujošević.
Polufinalna serija igra se na tri pobede, a naredni meč na programu je već sutra od 21 sat u hali Pionir.

Povezana vest:  NBA VESTI, Boston poražen u produžetku

PHOTO: Antoino Ahel/ATAIMAGES