cedevita cz kalinic

Karte za finale plej-ofa od sutra u prodaji

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će sutra početi prodaja ulaznica za finalnu seriju plej-ofa Jadranske lige. Kako se navodi u današnjem saopštenju na klupskom sajtu, ulaznice će se prodavati sutra od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, a svaka osoba moći će da kupi najviše četiri ulaznice. 
U četvrtak i petak prodavaće se samo kompleti karata koji će važiti za sve tri utakmice u Beogradu, a ako kompleti ne budu rasprodati, na dan meča moći će da se kupe pojedinačne karte na prodajnim mestima Eventima, ali i na blagajni hale Pionir od 16 časova. 
Komplet ulaznica za sve tri utakmice za tribine košta 900 dinara, a pojedinačna karta 600 dinara, komplet za parter B i parter 4 koštaju 1.400, a pojedinačna karta 900 dinara. Komplet ulaznica za plavu i belu ložu košta 2.000 dinara, a pojedinačna 1.200, dok za komplet za ložu treba izdvojiti 2.500 dinara, a za pojedinačnu ulaznicu 1.500 dinara. 
Za mesta uz teren komplet ulaznica košta 12.000 dinara, a pojedinačna karta 7.000 dinara. Košarkaši Zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Jadranske lige pošto su u četiri utakmice eliminisali Partizan. Još nije poznato protiv koga će Zvezda igrati, pošto Budućnost i Cedevita večeras u Podgorici igraju odlučujuću petu utakmicu polufinalne serije. 
Prve dve utakmice u finalnoj seriji, u subotu i nedelju, Zvezda će biti domaćin u hali Pionir, a serija se igra na tri pobede. 

Povezana vest:  Svetislav Pešić novi trener Valensije