a aba czv - Cedevita KRAJ005Mitrović: Najvažnije je da smo odbranili domaći teren

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je večeras da nije u potpunosti zadovoljan igrom protiv Cedevite u finalu ABA lige, ali da je najvažnije da ekipa putuje u Zagreb sa dve pobede.
-Nije bilo nimalo lako, ali niko to nije ni očekivao. Cedevita nije slučajno u finalu, ponovo su se vratili iz rezultatskog minusa, ali posle brojnih gluposti uspeli smo da zabeležimo nemerljivo bitan trijumf. Ne pamti se naša igra već samo rezultat od 2:0 – rekao je Mitrović novinarima posle utakmice.
Mitrović je dodao da je Cedevita pokazala da je odličan tim, ali i da će crveno-beli dati sve od sebe da reše finalnu seriju već u prvom meču u Zagrebu.
-Cedevita je odličan tim i teško je igrati protiv njih 40 minuta na visokom nivou. Oba puta smo odbranili domaći teren i mnogo je lakše otići u Zagreb sa dve pobede, nego kao što je bilo u slučaju sa Partizanom. Ako nismo u stanju da od tri utakmice ne pobedimo jednom onda i ne zaslužujemo trofej- poručio je Mitrović.
Njegov saigrač Nemanja Dangubić bio je zadovoljan pobedom nad hrvatskim predstavnikom.
-Veći deo smo kontrolisali dešavanja na parketu, ali smo izgubili dosta lopti. Ipak, dobrom odbranom uspeli smo da rešimo meč i privedemo utakmicu kraju. Idemo u Zagreb i nadamo se najboljem- zaključio je Dangubić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Oklahoma povela protiv Memfisa u uzbudljivoj utakmici

PHOTO: ATAIMAGES