zvezda ekipa pozdrav-1

Lazić: U Nišu isti pristup kao protiv Tamiša

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da crveno-beli žele da nastave pobednički niz protiv Konstantina i pozvao navijače da u što većem broju dođu u niški Čair.
-Veoma mi je drago što ponovo gostujemo u Nišu, u gradu gde smo ove sezone osvojili Kup Radivoja Koraća i za koji nas zaista vežu lepe uspomene. U duelu sa ekipom Tamiša u prošlom kolu imali smo izvanredan pristup, nijednog trenutka nismo potcenili protivnika i sa istom željom i stavom moramo da pristupimo i duelu sa Konstantinom – rekao je Lazić za klupski sajt.
Zvezda se sa Partizanom nalazi na deobi prvog mesta sa maksimalnim učinkom, dok je Konstantin među timovima koji još nije zabeležio pobedu.
-Svima su dobro poznati naši ciljevi u Superligi. Dosadašnji deo sezone je bio veoma uspešan i učinićemo sve da osvojimo i treći trofej ove takmičarske godine – poručio je Lazić.
Njegov tim je ove sezone već pobedio Konstantin u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sa 81:65.
-Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku. Potrudićemo se da im se odužimo na pravi način lepom i zanimljivom košarkaškom predstavom – zaključio je Lazić.
Utakmica četvrtog kola Superlige Konstantin – Crvena zvezda igra se sutra od 18 sati u Nišu.

Povezana vest:  Održan turnir u 3x3 basketu Red Bull Half Court - tim Novi Sad pobednik basketaškog spektakla na Limanu