dejan radonjic kzn crowneRadonjić: Zadovoljan sam, ostvarili smo cilj
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je zadovoljan, jer su crveno-beli uspeli da ostvare cilj i pobede Partizan u derbi meču 7. kola Superlige Srbije.
-Čestitke igračima na pobedi, hvala navijačima na podršci. Uspeli smo da ostvarimo cilj i dobijemo Partizan. Dobro smo otvorili meč, napravili razliku, ali su oni sutem za tri poena uhvatili priključak. Ipak, boljom kontrolom skoka i kvalitetnijim napadom došli smo do pobede – rekao je Radonjić na konferenciji za medije.
On je dodao da mu je drago što su saigrači nadomestili nešto slabiji učinak najboljih pojedinaca Markusa Vilijamsa, Čarlsa Dženkinsa i Bobana Marjanovića.
-Postigli smo veliki broj poena, iako najbolji igrači nisu bili na nivou. Upravo sam zbog toga zadovoljan. Čeka nas još jedan težak meč sa Mega Leksom. Nadam se da ćemo svi biti zdravi, jer smo imali problema sa povredama – kazao je Radonjić.
Branko Lazić je istakao da je njegov tim zabeležio važan trijumf i nastavio pobednički niz u domaćem takmičenju.
-Jako važna pobeda za nas, želimo da nastavimo pobednički niz i obezbedimo prvo mesto. Ušli smo veoma motivisano, međutim, dozvolilli smo rivalu veliki broj ofanzivnih skokova, ali uspeli smo u nastavku meča to da iskontrolišemo i ubedljivo slavimo – rekao je Lazić.
Crvena zvezda je večeras u Pioniru pobedila Partizan rezultatom 92:76.
Povezana vest:  Seniorska reprezentacija Srbije trenirala u Nokia areni