dule vujosevic par metalac (2)

Vujošević: Partizan u prednosti, Pavlović se oporavio

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je njegov tim favorit protiv Mega Leksa u devetom kolu Superlige.
-Očekuje nas teška utakmica protiv Mege, a dodatan problem imamo sa nedovoljno oporavljenim Milutinovim. Mega se vratila u formu, iako je imala loš period na početku Superlige. Oni se bore se za treće mesto kako ne bi platili učešće u ABA ligi naredne sezone. Poštujemo Megu, ali Partizan je u prednosti ukoliko oba tima pruže maksimum – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.
On je istakao da se u sastav vraća oporavljeni Saša Pavlović, nakon mesec dana pauze.
-Povreda je zalečena, ali Pavlović još uvek nije potpuno spreman. Želimo postepeno da ga priključujemo, ali i takav će dati određen doprinos.
Vujošević je izjavio da će se Mega Leks odigrati veoma motivisano protiv crno-belih, kao što je to bio slučaj u prošlom kolu protiv Crvene zvezde.
-Mega je dobro vođena, klub nema velikih problema i sigurno će biti motivisana kao protiv Zevzde. Igranje u Partizanu nosi veliki pritisak i igrači moraju sa njime da se izbore. Nosimo ime Partizana, što je dodatna obaveza – zaključio je Vujošević.
Utakmica 9. kola Superlige između Mega Leksa i Partizana igra se sutra od 17.45 u hali u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  Seltiksi preživeli 42 poena Džejmsa i poveli sa 2:0