dejan radonjic kzn arenaRadonjić: Ne mislimo na razliku, naš cilj je pobeda
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ne razmišlja o razlici od 16 poena iz prvog meča sa Partizanom (92:76) i da ekipa želi novom pobedom da overi prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu.
-Ne treba posebno apostrofirati da igramo protiv ekipe koja ima 13 uzastopnih titula prvaka Srbije, osvajala je brojne trofeje i svesni smo njihovog kvaliteta i želje da budu prvi. Pobeda neće doći sama po sebi, u sutrašnji duel moramo da uđemo sa željom da odigramo što bolje, pobedimo i u plej-of uđemo sa prve pozicije – izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.
On je dodao da svaka utakmica protiv Partizana ima takmičarski značaj, a da će ova biti posebno teška jer trojica prvotimaca – kapiten Luka Mitrović, Čarls DŽenkins i Stefan Jović nisu potpuno spremni.
-Voleli bismo da budemo u kompletnom sastavu, ali trenutno ner mogu da kažem kakva je situacija i do samog početka utakmice nećemo znati sa čime raspolažemo- naveo je Radonjić.
Trener crveno-belih istakao je da očekuje sasvim drugačiji Partizan u odnosu na prvi meč.
-Sutra igramo deveti međusobni meč ove sezone, a prošle smo odigrali ukupno osam. U ovom trenutku Partizan izgleda značajno kvalitetnije, vratio se Pavlović, koji je posle pauze pokazao sav kvalitet i koliko je značajan za tim – zaključio je Radonjić.
Derbi utakmica 14. kola KLS između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir.
Povezana vest:  EVROLIGA, Real slavio u Kaunasu posle produžetka