dejan milojevic kupMilojević: Zvezda je favorit, pokušaćemo da pobedimo

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u polufinalu plej-ofa Superlige, ali da će uprkos tome njegov tim pokušati da zabeleži pobedu protiv crveno-belih.
-Crvena zvezda je favorit, pokazali su svoj kvalitet u dosta utakmica ove sezone. Uspeli smo u tri navrata da odigramo neizvesne mečeve sa njima. Imamo svoje šanse i nadam se da možemo da dođemo do neke pobede – rekao je Milojević za klupski sajt.
Krilo Mege Rade Zagorac jedva čeka meč sa Crvenom zvezdom, iako je ekipa iz Sremske Mitrovice izgubila svih pet mečeva ove sezone – dva u ABA ligi i Superligi i jedan u Kupu Radivoja Koraća.
-Počinje plej-of, najzanimljiviji deo za nas igrače a verujem i za publiku. Utakmicu sa Zvezdom dočekujemo u dobrom raspoloženju, igrali smo pet puta ove sezone, znamo se i jedva čekamo da meč počne- rekao je Zagorac.
Polufinalna serija igra se na dve pobede. Prva utakmica na programu je sutra od 18 sati u Pioniru, revanš je ponedeljak u Sremskoj Mitrovici, a eventualni treći meč 11. juna.

Povezana vest:  NBA VESTI, LeBron predvodio Majami do izjednačenja