Ilija Kovacic Branko Sindjelic Aleksandar Ocokoljic Miodrag RaznatovicDragan Milosavljevic Boban MarjanovicIgračke i trenerske zvezde 28. juna u Kombank areni

Povodom 20 godina uspešnog poslovanja na gotovo svim meridijanima na kojima se igra košarka, agencija BeoBasket će biti organizator niza događaja u glavnom gradu Srbije. U nedelji koja će prethoditi glavnom događaju, biće organizovana dva turnira za najmlađe košarkaše, u OŠ „Svetozar Marković“, 13. juna i na košarkaškom terenu košarkaškog kluba Mladost, Zemun (Miće Radakovića 4u), 20. juna.

Dan pre velike revijalne utakmice na kojoj će učestvovati igračke i trenerske zvezde BeoBasketa, agencija će Beogradu pokloniti otvoreni košarkaški teren na Novom Beogradu. Teren će poneti ime slavnog grčkog reprezentativca Vasilisa Spanulisa koji će ujedno i svečano otvoriti teren.

Povezana vest:  Milvoki nosi 2:0 u Toronto, dabl-dabl Adetokumba

„Želja nam je poklonimo jedan do sada neviđeni košarkaški spektakl svim stanovnicima Srbije i da što više dece, ali i rekreativaca vidimo na terenima širom naše zemlje. Otvaranjem terena ‘Vasilis Spanulis’, BeoBasket želi i da se simbolično zahvali najpoznatijem igraču agencije i jednom od najboljih ambasadora ovog sporta na igrama koje pruža i pobedničkom karakteru koji mnogim mladim igračima služi kao inspiracija.“ – izjavio je Miodrag Ražnatović, Osnivač i vlasnik agencije BeoBasket.

Povezana vest:  Goran Jeretin se vraća u Zvezdu!?

Promocija sportskih vrednosti su izuzetna motivacija u svim segmentima poslovanja, što potvrđuje i IDEA koja se priključila ovom projektu. „Poznata kao društveno odgovorna kompanija koja podržava brojne projekte od značaja za lokalnu zajednicu IDEA je prepoznala da su vrednosti dostojne pravih sportskih šampiona – poverenje, odgovornost, integritet i ideja – zapravo vrednosti sa kojima IDEA svakodnevno živi i radi“, rekao je Aleksandar Ocokoljić, izvršni direktor kontrole poslovanja Mercator-S.

Povezana vest:  Sterling planira tužbu protiv NBA lige

Centralni događaj, utakmica „svih zvezda“ BeoBasketa biće odigrana u nedelju, 28. juna u beogradskoj Kombank areni uz učešće velikog broja poznatih košarkaških imena.