finale 003Spale Er. i Gangsteri osvojili šesti City basket
 
Trijumfom ekipa Spale Er. i Gangsteri završen je šesti City basket 3 na 3 turnir koji je za vikend održan na platou ispred šoping mola Delta City u Beogradu. Turnir koji se tradicionalno održava na početku nove sezone, okupio je ponovo najbolje basketaše iz prestonice i okoline.
Tokom protekle subote i nedelje na City basketu učešće je uzelo ukupno 64 ekipe sa gotovo 300 basketaša koji su na dva odvojena turnira odlučivali o krajnjim pobednicima. Prvog dana takmičenja pobedu je odneo jedan od favorita, tim Spale Er. u sastavu Spasojević Slobodan, Bogdan Dragović, Marko Dugošija i Nemanja Kovačević. Oni su u finalu savladali iznenađenje dana, ekipu Polusvet rezultatom 21:14.
U nedelju je viđena još neizvesnija borba sve do samog kraja pobedu odnela četvorka pod imenom Gangsteri: Nikola Prvulj, Nikola Vuković, Filip Simić i Filip Pejović. Gangsteri su sa 21:15 u finalu bili bolji od jednog od najboljih timova u zemlji Olimpa.
Turnir je privukao veliku pažnju ljubitelja basketa u Beogradu, a za dobrou atmosferu bio je zadužen DJ Reskobar. Učesnici finala oba dana takmičenja dobili su vredne adidas nagrade.
Povezana vest:  EVROKUP, Trifunović: Svesni smo značaja utakmice