vujosevic-derbi

Vujošević: Zvezda imala skandaloznu pomoć sudija

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je Crvena zvezda imala veliku pomoć sudija u prvom meču finalne serije plej-ofa Superlige, koji su crveno-beli dobili sa 78:64.
-Skandalozna i nepotrebna pomoć sudija Zvezdi. Igrala je prljavu odbranu još od plejmejkera kada se prenosi lopta, gde se svira tek treći faul. Onakva čupanja kod blokada u odbrani prolaze bez faula. Ove sudije su delile pravdu i učestvovale aktivno da prednost domaćeg terena bude Zvezdin, u situaciji kada smo imali vođstvo od 20 poena. Zvezda bi možda dobila i bez toga – rekao je Vujošević na konferenciji za medije.
On je dodao da će sutra znati više oko povreda Nikole Milutinova i Milana Mačvana.
-Zvezda ima dobar tim, ove sezone imala je dosta dobrih igara i rezultata. Nismo iskoristili povredu Marjanovića, ali je Cirbes odigrao odlično. Milutinov je imao pad koncentracije. Ako nekome trebaju ovakva prvenstva i trofeji evo im – poručio je Vujošević.
Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da njegov tim nije uspeo da odgovori na agresivnu igru protivnika u drugom poluvremenu.
-Veći deo prvog poluvremena odigrali smo dobro, ali u nekim trenucima nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnost. Oni su to iskoristili i povela sa 1:0. Spremićemo se za drugi meč – rekao je Milosavljević.
Naredna utakmica igra se u ponedeljak od 21 sat, a domaćin je Partizan.

Povezana vest:  Austrija rival Srbije u kvalifikacijama za SP 2019